top of page

Käytännön tietoa ravintolasta

Varauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu, 149 euroa. Menukortin loppuosa, 200 euroa ja  juomapaketti maksetaan paikan päällä. Hyväksymme paikan päällä vain korttimaksut. Menu on saatavilla merenelävillä ryhditettynä tai vegaanisena. 

 

Elämys alkaa Katajanokan vierasvenesatamasta, Marina Baystä, Kanavaranta 4. Elämyksen kokonaiskesto on noin 7,5h.

 

Sadesäällä pöytiin asennetaan katokset ja ravintolasalissa on runsaasti lämpimiä huopia. Varauduthan silti sään mukaisiin varusteisiin, kyseessä on ulkoilmaruokailu.

Jos purjehduselämys joudutaan peruumaan järjestävän osapuolen taholta esim. poikkeuksellisen kovien sääolosuhteiden takia, illallinen toteutetaan aluksemme viihtyisässä salongissa Katajanokan laiturissa ja tällöin menukortin loppuosaa (200 euroa) ei peritä. 

Ehdot

Varauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu. Varaus on sitova,  muutokset henkilömäärässä tai varauksen peruminen ei oikeuta ennakkomaksun hyvitykseen. Elämys lunastetaan varauksen tekijän nimellä. 

 

TURVALLISUUS

Purjehduksen aikana kaikki käyttävät pelastusliivejä. Pelastusliivit löytyvät alukseltamme. Kaikki noudattavat aluksen päällikön neuvoja sekä käskyjä. 

 

SAAPUMINEN

Purjehduselämys alkaa aina 15:30 ja silloin kaikkien osallistujien olisi oltava paikalla. Köydet irroitetaan rannasta 16:00, sen jälkeen ei ole mahdollista enää odottaa ketään.  Tarkemmat ohjeet saapumiseen lähetetään varauksen tehneelle ennen tapahtumaa. 

 

RUOKARAJOITTEET JA ALLERGIAT

Merellä tarjolla on vain yksi menu, joka on mahdollista saada vegaanisena, vegenä, kalattomana, laktoosittomana, maidottomana, pähkinätömänä ja gluteenittomana. Meriolosuhteissa emme voi  pysty varautumaan jokaiseen erityisruokavalioon. Vakavissa allergiatapauksissa ole etukäteen yhteydessä info@ulappa.fi

 

YMPÄRISTÖ

Jätetään meri, vene ja saaristo  mahdollisimman koskemattomaksi eikä roskata tai tallota luontoa!

 

PURJEHDUKSEN PERUUNTUMINEN SÄÄN TAKIA

Jos purjehdusosuus joudutaan perumaan järjestävän osapuolen taholta esim. poikkeuksellisen kovien sääolosuhteiden takia,  järjestetään illallinen aluksemme  viihtyisässä salongissa ja tällöin emme peri menukortin loppuosaa (200 euroa). 

001488350005.jpg

Käytännön tietoa

001488360013.jpg
bottom of page