top of page
DJI_0108-HDR.jpg
Ulappa teksti valkoinen.png
Nokka_white.png

60°4'60" N  24°41'5" E 

DJI_0005.jpg

HUIPPURAVINTOLA ULAPALLA

Palkitun ja Suomen ensimmäisen metsäravintola Nielun ravintoloitsijat yhdistivät viime kesänä voimansa laadukkaita purjehdus elämyksiä tarjoavan Ulappa Yachtingin kanssa. Siitä syntyi Avomeriravintola Ulappa. Elokuussa 2023 Ulappa suuntaa ulkomaille, mutta sitä ennen on avomeriravintolasta vielä mahdollista nauttia Helsingin edustalla.


Tänä vuonna Avomeriravintola Ulappa toteutetaan yhdessä Ravintola Nokan kanssa. Palkittu keittiömestari Ari Ruoho tarjoilee 7 ruokalajin elämys-illallisen merellä ja Suvisaariston ulkosaarella. Saarelle matkataan purjehtien modernilla 54 jalkaisella purjejahdilla maailmanmestari purjehtija, Ville Tikkasen johdolla. 


Ari Ruoho on palkittu keittiömestari, joka yhdistää perinteiset maut moderniin tekniikkaan luoden ainutlaatuisia makuelämyksiä. Ari kerää, kalastaa ja metsästää itse suuren osan käyttämistään raaka-aineista. Tämä takaa sen, että avomeriravintola Ulapan tarjoama ruoka on paitsi herkullista, myös vastuullisesti tuotettua. Ari on omistautunut etsimään parhaita raaka-aineita lähialueiltaan ja hyödyntämään niitä taidokkaasti keittiössä.


Elämys starttaa Helsingin Katajanokalta ja  palaa sinne noin seitsemän tunnin jälkeen.

bottom of page