top of page
Ulappa teksti valkoinen.png

60°4'60" N  24°41'5" E 

Nokka_white.png

PURJEHDUKSESTA

Purjehduselämys alkaa kokoontumisella veneellä Katajanokan Marina Bayssä. Siinä tarjoillaan alkumaljat ja päästään nauttimaan ensimmäiset terveiset pentteristä. Alkumaljojen yhteydessä kaydään läpi purjehdussuunnitelma sekä miten purjehduksesta nautitaan turvallisesti. Purjehdukselle otetaan mukaan maksimissaan 12 vierasta.


Purjehdus kohteeseen ja takaisin Katajanokalle kestää suuntaansa noin 2h, joka aikana vieraat voivat aktiivisesti osallistua purjehtimiseen tai vain nauttia Itämeren kauneudesta sekä baarimme ja keittiömme antimista. Saavuttuamme kohteeseen vene toimii ravintolan keittiönä sekä wc-tiloina.


Vene on Judel/Vrolijk & Co:n suunnittelema huippuvarusteltu Hanse 531. Se on nopea, mutta myös erittäin turvallinen ja mukava avomeripursi. Kuumalla säällä voimme pysähtyä matkalla vaikka uimaan, veneestä löytyy pyyhkeet kaikille. Viileällä säällä veneestä löytyy vilttejä ja goretex takit kaikille.


Aluksen kippari ja Nielun ravintoloitsija Ville Tikkanen on ansioitunut kilpa- ja avomeripurjehtija. Palkintokaapista löytyy mm. maailmanmestaruus ja useita muita kansainvälisiä arvokisamitaleja. Myös Atlantti on ylitetty vahtipäällikkönä ARC-kisassa oman luokkansa nopeimpana veneenä. Ville omistaa myös premium tapahtuma-areenan Valkoisen Salin Aleksanterinkadulla ja pääseekin näillä purjehduksilla yhdistämään kaksi erikoisosaamisaluettaan nimittäin, korkeatasoiset elämykset ja purjehtimisen.

bottom of page