top of page
DJI_0080.jpg
Ulappa teksti valkoinen.png
Nokka_white.png

60°4'60" N  24°41'5" E 

VARAUKSET

VARAA YKSITYISTILAISUUTESI

info@ulappa.fi / 050 326 6993

Avoimet kattaukset ovat vuonna 2023:  3.6 la, 10.6 la, 17.6 la., 29.6 to, 30.6 pe, 1.7 la, 6.7 to, 8.7 la, 14.7 pe ja 15.7 la.

Muut päivät välillä 1.6 - 21.7 on mahdollista varata elämys yksityistilaisuutena. 

AVOIMET KATTAUKSET

PAIKKA JA KESTO
Elämys alkaa Katajanokan vierasvenesatamasta, Marina Baystä, Kanavaranta 4. Elämyksen kokonaiskesto on noin 7h.

MAKSUT
Varauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu 175. Varaus on sitova,  muutokset henkilömäärässä tai varauksen peruminen ei oikeuta ennakkomaksun hyvitykseen. Elämyksen loppuosa, 200 euroa ja  juomapaketti maksetaan paikan päällä. Hyväksymme paikan päällä vain korttimaksut. Elämys lunastetaan varauksen tekijän nimellä. 

TURVALLISUUS
Purjehduksen aikana kaikki käyttävät pelastusliivejä. Pelastusliivit löytyvät alukseltamme. Kaikki noudattavat aluksen päällikön neuvoja sekä käskyjä. 

SAAPUMINEN
Purjehduselämys alkaa aina 15:30 ja silloin kaikkien osallistujien olisi oltava paikalla. Köydet irroitetaan rannasta 15:45, sen jälkeen ei ole mahdollista enää odottaa ketään.  Tarkemmat ohjeet saapumiseen lähetetään varauksen tehneelle ennen tapahtumaa. 

RUOKARAJOITTEET JA ALLERGIAT
Merellä tarjolla on vain yksi menu, joka on mahdollista saada vegaanisena, vegenä, kalattomana, laktoosittomana, maidottomana, pähkinätömänä ja gluteenittomana. Meriolosuhteissa emme voi  pysty varautumaan jokaiseen erityisruokavalioon. Vakavissa allergiatapauksissa ole etukäteen yhteydessä info@ulappa.fi

YMPÄRISTÖ JA SÄÄ
Sadesäällä pöytiin asennetaan katokset ja ravintolasalissa on runsaasti lämpimiä huopia. Varauduthan silti sään mukaisiin varusteisiin, kyseessä on ulkoilmaruokailu. Jätetään meri, vene ja saaristo  mahdollisimman koskemattomaksi eikä roskata tai tallota luontoa!

PURJEHDUKSEN PERUUNTUMINEN SÄÄN TAKIA
Jos purjehdusosuus joudutaan perumaan järjestävän osapuolen taholta esim. poikkeuksellisen kovien sääolosuhteiden takia,  järjestetään illallinen aluksemme  viihtyisässä salongissa ja Ravintola Nokan kabinetissa. Tällöin emme peri elämyksen loppuosaa (200). 

bottom of page