top of page

Hei!

 

Kiitämme varauksestanne ja toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan illallisesta! Tässä vielä ohjeita illalliseen liittyen.

 

Yhteiskuljetus lähtee Kiasman pysäkiltä (Mannerheimin patsaan vierestä): ensimmäiseen kattaukseen 15.00, paluukyyti lähtee Nuuksiosta noin 19.00.

 

Jälkimmäisen kattauksen kuljetus lähtee 18.00 ja paluukyyti noin 22.00. Illallisen arvioitu kesto on noin. 2,5 tuntia.

 

Olethan ajoissa Kiasman pysäkillä, jotta pysymme aikataulussa. Bussin kärjessä lukee Nielu. Kuljettajalle on laadittu nimilista teidän ilmoittamanne osallistumiseen yhteiskuljetuksen perusteella. 

 

Omalla kuljetuksella saapuvat voivat parkkeerata autonsa Swinghill-laskettelukeskuksen / Bikeparkin parkkipaikalle. Swinghillin / Bikeparkin läheisyyteen voi myös saapua julkisilla kulkuneuvoilla Helsingin

keskustasta junalla tai bussilla vaihtamalla 245A linja-autoon Espoon keskuksessa. Varmistathan tarkat aikataulu- ja reittiohjeet HSL:n reittioppaasta. 

 

Tapaamispaikka on hiekkatiellä ennen Swinghillin laskettelukeskuksen / Bikeparkin (Nuuksiontie 71) parkkipaikkaa. Olemme teitä vastassa valkoisen pöytäliinan luona, josta opastamme teidän ravintolasaliin. Olethan paikalla vähintään 10 minuuttia ennen kattauksen alkamista.

 

Paikanpäällä voit vielä maksaa illallislippusi ja juomapaketin. Huom! Vastaanotamme vain kortteja emme ollenkaan käteistä. 

 

Sateen varalta pöytien päälle on järjestetty katos suojaamaan suurimmilta sateilta. Varauduthan säänmukaisin varustein, etenkin jos sataa tai tuulee. 

 

Jos et ole vielä ilmoittanut erityisruokavalioita tai allergioita ja osallistumista yhteiskuljetukseen, ilmoitathan ne välittömästi osoitteeseen Nielu@valkoinensali.com. Liian myöhään ilmoitettuihin toiveisiin emme pysty varautumaan. Ilmoitathan jos et saavu paikalle tai olet luovuttanut lipun eteenpäin. Sairastumistapauksissa voit myydä tai luovuttaa lippusi eteenpäin, mutta peruutus metsäolosuhteissa on mahdotonta. Voit aina soittaa myös Nielun asiakaspalveluun nro 050 4114336. 

 

Tervetuloa!

Saapumisohjeet

Opaskartta nielu.jpg

Tapaamispaikka Nuuksio:

Opaskartta nielu kiasma.jpg

Bussipysäkki Kiasma:

bottom of page