top of page
White_Night_Hanse.jpg
001488370026.jpg
001488340016.jpg

Purjehduksesta

Purjehduselämys alkaa kokoontumisella veneellä Katajanokan Marina Bayssä. Siinä tarjoillaan alkumaljat ja päästään nauttimaan ensimmäiset terveiset pentteristä. Alkumaljojen yhteydessä käydään läpi purjehdussuunnitelma sekä miten purjehduksesta nautitaan turvallisesti. Purjehdukselle otetaan mukaan maksimissaan 12 vierasta, joten tilavassa veneessä on mahdollista viettää aikaa omassa seurueessaan tai tutustua muihin.

Purjehdus kohteeseen kestää noin 2h, joka aikana vieraat voivat aktiivisesti osallistua purjehtimiseen tai vain nauttia Itämeren kauneudesta sekä sommelierimme palvelusta.

Kuumalla säällä voimme pysähtyä matkalle uimaan, veneestä löytyy pyyhkeet kaikille. Viileällä säällä veneestä löytyy huopia ja goretex-takit kaikille.

Vene palvelee koko elämyksen ajan myös ravintolamme keittiönä sekä sieltä löytyy kaksi tilavaa saniteettitilaa.

Vene on huippuvarusteltu Hanse 531 performance cruiser, nopea ja turvallinen avomeripursi. 

 

Aluksen kippari ja Nielun ravintoloitsija Ville Tikkanen on ansioitunut kilpa- ja avomeripurjehtija. Palkintokaapista löytyy mm. maailmanmestaruus ja useita muita kansainvälisiä arvokisamitaleja. Myös Atlantti on ylitetty vahtipäällikkönä ARC-kisassa oman luokkansa nopeimpana veneenä. Ville omistaa myös premium tapahtuma-areena Valkoisen Salin Aleksanterinkadulla ja pääseekin näillä purjehduksilla yhdistämään kaksi erikoisosaamisaluettaan - korkeatasoiset elämykset ja purjehduksen.

bottom of page