Illallisesta
Illallisesta vastaa viime vuonna Nielussakin kokannut Michelin-tähti, kokki Erno Kemi. Hän tarjoilee vieraille pitkän ja kekseliään illallisen, jonka menu on saanut inspiraationsa merellisestä luonnosta. Makujen kirjo koostuu saarista kerätyistä villikasveista, joita on hyödynnetty monipuolisesti annosten maustamisessa sekä pääraaka-aineena.
Ernolla on pitkä ja vaikuttava ura. Hän on toiminut keittiömestarina Michelin-tähdellä palkituissa Orassa ja Demossa.
Ennen purjehdukselle lähtöä, nautitaan alkumaljojen kera Erno Kemin ensimmäiset terveiset keittiöstä. Seuraava alkupala tarjoillaan purjehduksen aikana veneessä. Kiinnityttyämme laituriin saaressa, johdattavat keittiömestarimme ja sommelierimme vieraat saaren toiselle puolelle luonnon muovaamille silokallioille, jossa tarjoillaa seuraava ruokalaji. Tässä välissä miehistömme on kattanut laiturille pöydät ja valkoiset liinat, joiden äärellä sitten nautiskelemme molemmat pääruuat sekä enimmäisen jälkiruuan. Tämän jälkeen vierailla on hetki aikaa tutustua saareen, kun miehistö pakkaa pöydät ja tuolit takaisin veneeseen ja lähdemme purjehtimaan takaisin kohti Helsinkiä. Viimeinen jälkiruoka nautitaan veneessä kotimatkalla.